Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به تشریح اقدامات این واحد دانشگاهی برای مقابله با ویروس کرونا پرداخت.

رامین خواجوی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به پدید آمدن ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: در حال حاضر ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرده که باعث ایجاد عفونت‌های ریوی می‌شود و باید با اقدامات لازم از آلوده شدن به این‌ ویروس جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ویروس‌هایی مانند ساری، مرس و کرونا یا کووید ۱۹ که موجب عفونت‌های ریوی می‌شوند، علائم مختلفی دارند و در برخی موارد برای انسان خطرناک و مرگبار است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با بیان اینکه همه باید درباره ویروس کرونا اطلاعات و شناخت کافی داشته باشیم، گفت: پیشگیری و درمان کرونا از جمله مسائل مهمی است که باید توسط متخصصان مربوطه برای مردم تبیین شود؛ برای مدیریت برخورد با این ویروس در محیط‌های اجتماعی مانند دانشگاه، جلسات مهمی را برای جلوگیری از شیوع و ابتلا به این بیماری در واحد تهران جنوب برگزار کردیم که نتایج خوبی داشت.

خواجوی با اشاره به اینکه عزم جدی مسئولان واحد تهران جنوب کمک به دانشجویان و اساتید برای مقابله با کروناست، گفت: در زمینه فرهنگ‌سازی برنامه‌های مختلفی اجرا شده، مثلا در ایامی که دانشگاه به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده است، پوسترها و آگهی‌های پیشگیری از کرونا در قسمت‌های مختلف دانشگاه نصب شده تا زمانی که دانشگاه باز شد، دانشجویان به واسطه این فرهنگ‌سازی بصری و تصویری که در دانشگاه انجام شده، برای جلوگیری از شیوع کرونا و پیشگیری از آن اقدام کنند.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگی علاوه بر تبلیغات بصری و پوسترها، موارد لازم و ضروری را به صورت مطلوب برای دانشگاهیان اطلاع‌رسانی‌ می‌کنیم؛ در شرایط فعلی کارگروهی تشکیل شده است که اطلاعیه‌ها را به دانشجویان، اساتید و کارکنان از طریق فضای مجازی و پیامک اطلاع‌رسانی می‌کند. در برخی از اطلاعیه‌ها گفته‌ شده که در سالن‌های غذاخوری‌، ظروفی که باید شستشو شوند جمع‌آوری شده و اشخاص فقط از ظروف شخصی استفاده کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با بیان اینکه در زمینه فیزیکی نیز کارهایی مانند ضد عفونی کردن سطح دانشگاه و کلاس‌ها انجام‌ شده است، گفت: برای این کار یک تیم تخصصی تشکیل شد که با استفاده از محلول‌های ضد عفونی‌کننده استاندارد، کار ضدعفونی اماکن مختلف دانشگاه را انجام داد. اقدام بعدی نصب محلول‌های ضدعفونی‌کننده در سالن‌های غذاخوری‌ دانشجویان، کارکنان، اساتید و محل‌های اجتماع مانند اتاق اساتید، نمازخانه‌ها و... بود؛ همچنین جمع کردن فرش‌ نمازخانه‌ها برای شستشو و تعویض مُهرهای نمازگزاران از دیگر کارهای واحد تهران جنوب برای پیشگیری از ویروس کرونا بود.

خواجوی با بیان اینکه بر روی بوفه‌‌ها و سلف واحد تهران جنوب نظارت کاملی می‌شود، افزود: به همه کارکنانی که در سلف و بوفه مشغول کار هستند، گفته شده است که تجهیزات بهداشتی کامل داشته باشند؛ این افراد از ماسک‌های N95 و فیلتردار استفاده می‌کنند که برای جلوگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا موثر است؛ ماسک N95، در واقع ۹۵ درصد ذرات آلودگی که بالای 2 میکرون است را می‌گیرد و برای مقابله با کرونا و آنفلوانزا خوب است. همچنین دستکش‌های یک بار مصرف در اختیار کارکنان دانشگاه قرار گرفته است تا از تماس مستقیم دست با سطوح مختلف خودداری کنند.

وی بیان کرد: اقدام دیگر برای مقابله با کرونا، تغییر سیستم‌های مکانیزه ثبت ورود و خروج همکاران دانشگاه از حالت انگشت‌نگاری به تشخیص چهره بود، چراکه روش انگشت‌نگاری یکی از راه‌های انتقال ویروس کروناست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب خاطرنشان کرد: تاکنون موردی از دانشجویان این دانشگاه گزارش نشده که آزمایش کرونای او مثبت باشد؛ از هفته گذشته کار ضد عفونی کردن سطوح مختلف دانشگاه در دستور کار قرار گرفته و در این راستا اقدامات پیشگیرانه خوبی انجام شده و امیدواریم به زودی بتوانیم ویروس کرونا را شکست دهیم.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برای مقابله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۹۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران درحمایت از دانشجویان آمریکا
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • در حاشیه دیدار مردم جنوب غرب تهران با رئیس جمهور
  • انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است