Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از واحد تهران مرکزی، دکتر محمد مهدی طهرانچی در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب گفت: تحریم‌ها هرگز نتوانسته در رشد و گسترش علمی ایران تاثیر داشته باشد.

وی با اشاره به چاپ مقاله ای باعنوان «رژه بزرگ ایرانیان» که در سال 2005 در مجله نیچر (nature ) به چاپ رسید، گفت: یکی از سردبیران اروپایی مجله نیچر در سفری به ایران، تحقیقاتی از پیشینه و وضعیت کنونی علمی ایران داشت و نتیجه آن را در قالب یک مقاله بصورت ذیل آورده است: «تعالی علمی در ایران در حال بازسازی دوباره است و ایرانیان می دانند چه کسانی هستند و از سابقه تمدن و علمی شان به خوبی آگاه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبر معنوی ایران (مقام معظم رهبری) به مردم کشورش فرمان داده است در همه ابعاد دانش کار کنند و مطالبات علمی داشته باشند که این مطالبات موجب پیشرفت علمی کشور ایران است.»

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران را به یک مدل با یک برنامه مشخص و به یک دانشگاه حل مسئله تبدیل خواهیم کرد.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه با داشتن یک دانشگاه نوآور، تبدیل به یک سازمان حل مسئله می شویم، افزود: تمامی امور اعم از فرهنگی، فعالیت های آموزشی، مسائل پژوهشی و دنیای فناوری را با یک سازماندهی کلی و سپس با برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت ساختار و سیستم یک دانشگاه نوآور یا همان سازمان حل مسئله در متن دانشگاه فرهنگ سازی می کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با بیان اینکه گاهی در عرصه های مختلف از کمبود دانش لطمه می خوریم، افزود: در رویکرد جدید، دانشگاه را از یک سازمان آموزشی به یک سازمان حل مساله تبدیل می نمائیم و جوانانی را تربیت خواهیم کرد که بتوانند در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی افکار سازنده و دستان کارآمدی برای خود و کشورشان داشته باشند.

وی تاکید کرد: ما با نوآوری در آموزش سعی خواهیم کرد در یک فرایند حل مساله دانشجویانی را تربیت نماییم تا در این سرای علم و عمل کارآمد و توانمند باشند.

طهرانچی با بیان اینکه در اصول موضوعه تغییر در دانشگاه آزاد اسلامی، منویات رهبری را مدنظر قرار می دهیم، گفت: ‌تنظیم رابطه متقابل تحصیل با اشتغال، جهت گیری علمی،‌ نیازسنجی علمی و سرمایه گذاری بر دانش مورد نیاز کشور، عدم کاهش سرعت پیشرفت علمی کشور و برنامه ریزی و حرکت دانشگاه در جهت نقش آفرینی برای ایجاد تمدن اسلامی 5 اصلی است که برگرفته از منویات رهبری است و ما نیز آن را مدنظر قرار می دهیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری دنیا حذف شدنی نیست، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه دنیا از حیث داشتن جمعیت علمی حذف نمی شود ولیکن باید تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و به تغییر و تحول سازمانی در ابعاد مختلف بیاندیشیم. جمهوری اسلامی ایران در یک دهه در کنار کشورهایی مثل ،هند، اندونزی و ... که جزء کشورهای نوظهور اقتصادی دنیا مطرح هستند، توانست جز پنج کشور توسعه علم باشد.

حجت الاسلام والمسلمین علی گل محمدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران جنوب نیز در سخنانی ضمن عرض تسلیت ماه محرم و صفراظهار کرد: من معتقدم در حیطه مدیریت مراقب نفسانیات به ویژه "کبر و غرور" باشیم که موجب غفلت خواهد شد.

دکتر بهروز دانشیان سرپرست سابق واحد تهران جنوب در این مراسم با تاکید بر وحدت بین تمامی عناصر دانشگاه از کارکنان و استادان واحد تهران جنوب خواست با وحدت و مودت در امور و توام با رضایت خداوند موجب رشد و ترقی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب شوید.

دکتر جواد علمایی سرپرست جدید واحد تهران جنوب در سخنانی ضمن قدردانی از مدیران اسبق و سابق واحد تهران جنوب اظهار کرد: ما با قدردانی از مسئولان گذشته و ادامه راهشان در جهت ارتقا و پیشرفت دانشگاه، مدل جدید تغییر و تحول را نیز در واحد تهران جنوب نهادینه خواهیم کرد. در یک ساختار سیستمی با انتخاب افرادی مورد اعتماد در راس امور حرکت رو به جلو خواهیم داشت.

گفتنی است در پایان این مراسم، از دکتر بهروز دانشیان سرپرست سابق واحد تهران جنوب تقدیر به عمل آمد و همچنین حکم دکتر جواد علمایی سرپرست جدید واحد تهران جنوب قرائت شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دکتر محمد مهدی طهرانچی واحد تهران مرکزی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۱۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

 

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

 

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

 

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

 

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

 

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

 

همچنین دکتر فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم دکتر شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، دکتر مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم دکتر‌هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • هم اندیشی مسئله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • احمد خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم، اما جلوی ناهنجاری خواهیم ایستاد/ حجاب از ضروریات دین است، بی حجابی خلاف شرع و قانون است/ در مسئله عفاف و حجاب دو قطبی نکنید
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها